13.12.2022

Öğrencilerimiz Şair Şükrü Erbaş ve Haydar Ergülen ile Bir Araya Geldi

Lise öğrencilerimizle, İnsan Hakları haftası kapsamında "İnsan Hakları ve Şiir" konulu seminerde şair Şükrü Erbaş ve Haydar Ergülen'i okulumuzda ağırladık.

Öğrencilerimiz Şair Şükrü Erbaş ve Haydar Ergülen ile Bir Araya Geldi

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimizle, İnsan Hakları haftası kapsamında "İnsan Hakları ve Şiir" konulu seminerde şair Şükrü Erbaş ve Haydar Ergülen'i okulumuzda ağırladık.

Modern Türk edebiyatının önemli iki ismi olan Haydar Ergülen ve Şükrü Erbaş insan hakları ve şiir bağlamında geçmişten günümüze ülkemizde ve dünyada insan hakları konusunda yaşananları değerlendirdi.

Söyleşide kendi şiirlerini de öğrencilerimiz için okuyan Haydar Ergülen ve Şükrü Erbaş, öğrencilerimizin merak ettiği soruları da yanıtladı.

Öğrencilerimiz etkinlik kapsamında severek okudukları şiirlerin yer aldığı kitapları yazarlarına imzalatma fırsatı yakaladı.