02.03.2022

11 IB Öğrencilerimiz Bilgi Kuramı Dersi Sergisini Sanal Ortamda Gerçekleştirdi

Ekrem Elginkan Lisesi 11 IB öğrencilerimiz Bilgi Kuramı (TOK-Theory of Knowledge) dersinin gereksinimlerinden biri olan Bilgi Kuramı Sergisini tüm IB öğrencilerimizin katılımıyla çevrim içi ortamda gerçekleştirdi.

11 IB Öğrencilerimiz Bilgi Kuramı Dersi Sergisini Sanal Ortamda Gerçekleştirdi

Sergi hazırlığı sürecinde 11 IB öğrencilerimiz, IB tarafından belirlenen sorulardan birini seçip bu soruları Bilgi Kuramı dersi kapsamında analiz edebilecekleri üçer obje belirlediler. Öğrencilerimiz, hayatın her alanında karşılaştıkları farklı bilgileri görünür kılmak amacıyla seçtikleri objeleri farklı bakış açılarından, farklı bilgi alanlarından yararlanarak ve analiz ederek oluşturdukları çalışmaları sanal ortamda sergiledi.

IB'nin temel derslerinden biri olan Bilgi Kuramı dersinin ana hedefi, öğrencilerin farklı disiplinler ve bilgi alanlarında yer alan bilgilerin doğasını inceleyip sorgularken, konular üzerine derinlemesine analitik yaklaşımlarda bulunmasını  sağlamaktır.

Sergiyi gezmek için tıklayın.