07.01.2022

IB'de %100 Başarı Geleneğimizi Sürdürdük

IB (International Baccalaureate) 12. sınıf öğrencilerimiz, kasım ayında girdikleri diploma sınavından aldıkları yüksek puanlarla uluslararası geçerliliği olan IB diplomalarını almaya hak kazandı.

IB'de %100 Başarı Geleneğimizi Sürdürdük

Ekrem Elginkan Lisesi IB (International Baccalaureate) 12. sınıf öğrencilerimiz, Kasım 2021'de girdikleri diploma sınavından aldıkları yüksek puanlarla uluslararası geçerliliği olan IB diplomalarını almaya hak kazandı.

Öğrencilerimizin %46’sı 40 ve üzeri puanla IB eğitimlerini başarıyla tamamlayarak Uluslararası Bakalorya diplomasını aldı.

IB sınavlarındaki başarı geleneğini sürdüren, sınav puanında dünya ortalamasının üzerine çıkarak yüzde yüz başarı elde eden ve diplomalarını almaya hak kazanan öğrencilerimizi, bu başarıda büyük payı olan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizin ailelerini kutluyor, nice başarılar diliyoruz.