24.10.2022

Girişimcilik Kulübü Öğrencilerimiz, İTÜ Çekirdek'i Ziyaret Etti

Girişimcilik Kulübü öğrencilerimiz kulüp öğretmenleri Ece Zencirci eşliğinde İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezini ziyaret ederek girişimciler ve startupların ön kuluçka sürecinde yaşadıklarını, yatırım desteklerinin nasıl yapıldığını, fikirlerini nasıl geliştirebilecekleri ve destek alabilecekleri konusunda bilgi edindi.

Girişimcilik Kulübü Öğrencilerimiz, İTÜ Çekirdek'i Ziyaret Etti

Ekrem Elginkan Lisesi Girişimcilik Kulübü öğrencilerimiz kulüp öğretmenleri Ece Zencirci eşliğinde İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezini ziyaret etti.

UBI Global tarafından üniversitelere bağlı kuluçka merkezleri arasında ilk 5’te gösterilen İTÜ Çekirdek çalışanlarından bir sunum dinleyen öğrencilerimiz iş fikirlerini nasıl geliştirebilecekleri ve destek alabilecekleri konusunda bilgi aldı.

Elginkan Vakfının destekleriyle kurulmuş Ekrem Elginkan Atölyesinde yapılan çalışmaları dinleyen Girişimcilik Kulübü öğrencilerimiz, teknolojik ve yenilikçi ürünlere veya iş fikirlerine sahip girişimciler ve startupların ön kuluçka sürecinde yaşadıklarını, yatırım desteklerinin nasıl ilerlediğine dair önemli bilgiler edindi.