01.11.2022

Öğrencilerimiz Okulumuzda Gerçekleştirilen Futsal Turnuvasında Mücadele Etti

Öğrencilerimiz, 31 Ekim-11 Kasım tarihleri arasında okulumuzda gerçekleştirilen Futsal Turnuvasında ter döktü. Beden Eğitimi Bölümümüz tarafından düzenlenen Futsal Turnuvasında rakipleri ile karşılaşan öğrencilerimiz fair play ruhu ile mücadele etti.

Öğrencilerimiz Okulumuzda Gerçekleştirilen Futsal Turnuvasında Mücadele Etti

​Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimiz, 31 Ekim-11 Kasım tarihleri arasında okulumuzda gerçekleştirilen Futsal Turnuvasında ter döktü.  Beden Eğitimi Bölümümüz tarafından düzenlenen Futsal Turnuvasında rakipleri ile karşılaşan öğrencilerimiz fair play ruhu ile mücadele etti.

Okul Müdürümüz Serap Sarıgül Hazar ve Müdür Yardımcılarımız ile öğretmenlerimizden oluşan takımın da yer aldığı turnuva heyecanlı anlara sahne oldu.

Öğrencilerimiz, okulumuzda gerçekleştirilen sportif faaliyetler aracılığı ile spor kültürünü benimsemiş, sporu yaşam biçimi haline getirmiş, paylaşımcı, katılımcı ve takım ruhu gelişmiş bireyler olarak yetişir.