01.04.2021

Stres Yönetimi Öğrenci Seminerimizi Gerçekleştirdik

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümümüz tarafından gerçekleştirilen ve İstanbul Bilgi Üniversitesi`nden Dilşen Özden'in konuşmacı olarak katıldığı “Stres Yönetimi” konulu öğrenci seminerimizi çevrim içi ortamda gerçekleştirdik.

Stres Yönetimi Öğrenci Seminerimizi Gerçekleştirdik

Ekrem Elginkan Lisesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümümüz tarafından gerçekleştirilen “Stres Yönetimi” konulu öğrenci seminerimizi çevrim içi ortamda gerçekleştirdik.

“Stres Yönetimi” konulu seminere konuşmacı olarak katılan İstanbul Bilgi Üniversitesi`nden Dilşen Özden, kaygı, kaygının fiziksel ve duygusal belirtileri, pandemi sürecinde yaşanan duygu durum değişiklikleri, hisler ve tüm bu uyaranlara karşılık çalışma ortamında kendimizi nasıl dengeleyebiliriz konularında önemli bilgiler paylaştı.

Kaygı, korku gibi duyguların kontrol edilebilir düzeyde olmasının bireyleri koruyan, gerekli duygular olduğunun altını çizen Özden, öğrencilerimize stresle nasıl başa çıkacakları ve yapılması gerekenleri anlattı.