04.02.2021

12.Sınıf Öğrencilerimiz TYT Challenge'ı İle TYT'ye Meydan Okuyor

12. sınıf öğrencilerimiz, geleneksel olarak her sömestir tatilinde yoğun bir programla gerçekleştirdiğimiz "Kış Kampıyla" YKS hazırlıklarını sürdürüyor.

12.Sınıf Öğrencilerimiz TYT Challenge'ı İle TYT'ye Meydan Okuyor

Ekrem Elginkan Lisesi 12. sınıf öğrencilerimiz, geleneksel olarak her sömestir tatilinde gerçekleştirdiğimiz "Kış Kampıyla" YKS hazırlıklarını sürdürüyor.

Konu tekrarları ve deneme sınavlarıyla yoğunlaştırılmış bir üniversite hazırlık programı olan Kış Kampında, "To Bee or Not To Bee" mottosuyla gerçekleştirilen TYT Challenge'ı ile öğrencilerimiz bir günde iki TYT sınavına girerek TYT'ye meydan okuyor.

Yoğun bir tempo ile Yükseköğretim Kurumları Sınavına hazırlanan öğrencilerimiz kampta gerçekleştirilen konu tekrarları, deneme sınavları ile bilgilerini tekrar ediyor, eksiklerini tamamlıyor.