01.03.2021

12 IB Sınıfı Öğrencimiz Nehir Acar Hollanda’dan Üç Ayrı Üniversiteden Kabul Aldı

12 IB sınıfı öğrencimiz Nehir Acar, Hollanda Vrije Universiteit Amsterdam, Maastricht University ve University of Amsterdam’dan aldığı kabullerle gururlandırdı.

Ekrem Elginkan Lisesi 12 IB sınıfı öğrencimiz Nehir Acar, yurt dışında üç ayrı üniversiteden aldığı kabullerle gururlandırdı.

Dönem sonunda mezun olacak 12 IB öğrencimiz Nehir Acar, Hollanda Vrije Universiteit Amsterdam, Maastricht University ve University of Amsterdam’dan kabul aldı.

Vrije Universiteit Amsterdam ve Maastricht University’den Biomedical Sciences bölümlerinden, University of Amsterdam'dan ise Business Administration bölümünden kabul alan öğrencimizi kutluyor, üniversite yaşamında başarılar diliyoruz.

Öğrencimizin başarısında emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.