24.02.2021

Öğrencimiz Cansu Bilgi University College Of London’dan Kabul Aldı

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencimiz Cansu Derin Bilgi, dünyanın en iyi multidisipliner üniversitelerinden biri olarak gösterilen University College Of London’dan Kabul Aldı

Öğrencimiz Cansu Bilgi University College Of London’dan Kabul Aldı

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencimiz Cansu Derin Bilgi, dünyanın en iyi multidisipliner üniversitelerinden biri olarak gösterilen, araştırma ve öğretiminin kalitesiyle uluslararası bir üne sahip olan Unıversıty College Of London’dan (UCL) kabul aldı.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında lisans eğitimine İngiltere’de devam edecek olan öğrencimiz Cansu Derin Bilgi, UCL’de Neuroscience (Sinirbilim) okuyacak.

İTÜ adına yakışır başarılarla İTÜ GVO Ailesini gururlandıran öğrencimiz Cansu Derin Bilgi’yi tebrik ediyor, gelecek yaşamında nice başarılar diliyoruz.

Öğrencimizin başarısında emeği olan tüm öğretmenlerimizi gönülden kutluyoruz.