29.04.2021

Lise Öğrencilerimiz Moving Bee Challenge ile Daha Çok Hareket Edecek

Ekrem Elginkan Lisesi Beden Eğitimi Bölümümüz, öğrencilerimizin daha çok fiziksel aktivitede bulunmasını teşvik etmek amacıyla "Hareket Et Mutlu Kal" sloganıyla Moving Bee Challenge'i başlattı.

Lise Öğrencilerimiz Moving Bee Challenge ile Daha Çok Hareket Edecek

Lise öğrencilerimiz, "Hareket Et Mutlu Kal" sloganıyla hayata geçirilen Moving Bee Challenge ile daha çok fiziksel aktivitede bulunacak.

Pandemi döneminde uzaktan eğitim sürecine devam eden lise öğrencilerimizin hareketli bir yaşam sürdürmeleri amacıyla Beden Eğitimi Bölümümüz tarafından başlatılan Moving Bee Challenge ile motivasyonlarını yükselterek bedensel ve zihinsel gelişimlerini sürdürecek.

Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan egzersiz videoları öğrencilerimizle paylaşılarak hareket etmeleri teşvik edilecek. "Hareket Et Mutlu Kal" sloganıyla başlatılan Moving Bee Challenge haftanın üç günü devam edecek.