05.04.2021

12 IB Öğrencimiz Nagehan Daşıyıcı, İtalya ve İngiltere’den Aldığı Kabullerle Gururlandırdı

Lise 12 IB Öğrencimiz Nagehan Daşıyıcı, İtalya’nın 1., Dünyanın en iyi 23. üniversitesi Vita-Salute San Raffaele University ve İngiltere’deki Queen Mary University of London’dan aldığı kabullerle gururlandırdı.

Ekrem Elginkan Lisesi 12 IB öğrencimiz Nagehan Daşıyıcı, The World University Ranking sıralamasına göre İtalya’nın 1. Dünyanın 23. en iyi üniversitesi olan Vita-Salute San Raffaele University’den kabul aldı. Öğrencimiz, The Young University Ranking sıralamasında Dünyanın en iyi 21. üniversitesi olarak gösterilen Vita-Salute San Raffaele University'de tıp eğitimi alacak.

Öğrencimiz, İtalya'nın yanı sıra, tarihi İngiltere’nin ilk tıp fakültesinin kurulduğu 1785 yılına kadar uzanan Queen Mary University of London BSc Medical Genetics bölümünden de kabul aldı.

Öğrencimizi kutluyor, üniversite yaşamında başarılar diliyoruz. Öğrencimizin başarısında emeği olan tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.