10.05.2021

Engelli Sağlık Grubu Lideri Öğrencilerimiz Birlikcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileriyle Buluştu

Humanity Sosyal Sorumluluk Kulübü Engelli Sağlık Grubu liderlerimiz, Birlikcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile çevrim içi ortamda bir araya gelerek birbirinden renkli ve eğitici oyunlar oynayarak keyifli bir gün geçirdi.

Ekrem Elginkan Lisesi Humanity Sosyal Sorumluluk Kulübü Engelli Sağlık Grubu liderleri Birlikcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile çevrim içi ortamda bir araya geldi.

Etkinlikte öğrencilerimiz, Birlikcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki kardeşleriyle bom, quizletten, kelime bulma oyunları, just dance gibi birbirinden renkli, eğitici ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirerek keyifli vakit geçirdiler.