31.05.2021

Öğrencilerimizin Uluslararası Matematik Yarışmasındaki Başarısı

Öğrencilerimiz, Uluslararası Pascal-Cayley-Fermat Matematik sınavlarında ortaya koydukları başarılı performansla dünya çapında yüzde 25'lik dilime girerek başarı sertifikası kazandı.

Öğrencilerimizin Uluslararası Matematik Yarışmasındaki Başarısı

University of Waterloo tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl çevrim içi ortamda gerçekleştirilen Uluslararası Pascal-Cayley-Fermat Matematik sınavlarına bu yıl 47 öğrencimizle katıldık. Öğrencilerimiz, Uluslararası Pascal-Cayley-Fermat Matematik sınavlarındaki başarılı performansla dünya çapında yüzde 25'lik dilime girerek başarı sertifikası kazandı.

Dünya çapında %25 lik dilime girerek başarı sertifikası almaya hak kazanırken öğrencilerimizden
Onur Kaan Genç 9. sınıfların katılım gösterdiği Pascal sınavında, Ahmet Hamza Özkal 10. sınıfların katıldığı Cayley sınavında, Kaan Karademir ise 11. sınıfların katılım gösterdiği Fermat sınavında okul birincisi oldu.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.