02.03.2021

12. Sınıf Öğrencimiz Zeynep Erhan Amerika’dan İki Ayrı Üniversiteden Burslu Olarak Kabul Aldı

12. sınıf öğrencimiz Zeynep Erhan, Amerika Birleşik Devletlerindeki University of Maine ve UMass Amherst’den burslu olarak kabul aldı.

12. Sınıf Öğrencimiz Zeynep Erhan Amerika’dan İki Ayrı Üniversiteden Burslu Olarak  Kabul Aldı

Ekrem Elginkan Lisesi 12. sınıf öğrencimiz Zeynep Erhan, Amerika Birleşik Devletlerindeki (ABD) University of Maine ve UMass Amherst’den kabul alarak İTÜ GVO Ailesini gururlandırdı.

University of Maine’de Animal and Veterinary Science bölümünden burslu olarak kabul alan öğrencimiz, UMass Amherst’den de Animal Science bölümünden yine burslu olarak kabul aldı.

Öğrencimizi kutluyor, üniversite yaşamında başarılar diliyoruz. Öğrencimizin başarısında emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.