09.01.2020

Test Çözme Teknikleri ve Sınav Stratejileri Semineri Gerçekleştirdik

10. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen Test Çözme ve Sınav Stratejileri seminerinde konsantrasyon, dikkat toplama ve soru çözme tekniklerine ilişkin önemli ipuçları paylaşıldı.

Test Çözme Teknikleri ve Sınav Stratejileri Semineri Gerçekleştirdik

10. sınıf öğrencilerimiz, okulumuzda gerçekleştirilen  Test Çözme ve Sınav Stratejileri seminerine katıldı. Rehberlik öğretmenimiz Mine İstanbullu tarafından gerçekleştirilen sunumda, konsantrasyon ve dikkat toplama egzersizleri paylaşıldı.

Seminerde, deneme ve test çözerken zaman yönetimi, soru analizi, soruya uygun kullanacakları teknikler konusunda da önemli bilgiler paylaşıldı.