15.01.2020

Humanity Engelli Sağlık Grubu Öğrencilerimizden "Farkındalık" Semineri

Humanity Sosyal Sorumluluk Kulübü Engelli Sağlık Grubu öğrencilerimizle birlikte İBB Engelliler Müdürlüğünden Çağatay Tuygu, Gülsüm Şenocak ve Neslihan Yıldız’ın katılımıyla okulumuzda bir "Farkındalık" semineri düzenledik.

Humanity Engelli Sağlık Grubu Öğrencilerimizden

Humanity Sosyal Sorumluluk Kulübü Engelli Sağlık Grubu öğrencilerimiz tarafından okulumuzda gerçekleştirilen ve İBB Engelliler Müdürlüğünden Çağatay Tuygu, Gülsüm Şenocak ve Neslihan Yıldız’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde fakındalık ve engellilik kavramı üzerine konuşuldu.

Seminerde merak ettikleri soruları da konuklarımızla paylaşan öğrencilerimiz bu seminer ile farkındalık eğitimi alma fırsatı da buldu.