01.12.2020

Lise Öğrencimiz Dünyanın En İyi Ekonomi Okullarından Bocconi Üniversitesinden Kabul Aldı

Ekrem Elginkan Lisesi 12. sınıf öğrencimiz Refi Ali Hatipoğlu, Dünyanın en iyi işletme okullarından biri olarak nitelendirilen Bocconi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden kabul aldı.

Ekrem Elginkan Lisesi 12. sınıf öğrencimiz Refi Ali Hatipoğlu, dünyanın en iyi işletme okullarından biri olarak nitelendirilen Bocconi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden kabul aldı.

Business Management alanında 2020 yılı QS World University Rankings'e göre dünyadaki en iyi 7. üniversitesi, Avrupa'nın ise 3. en iyi işletme ekonomi okullarından biri olarak nitelendirilen Bocconi Üniversitesinden kabul alan öğrencimiz Refi Ali Hatipoğlu'nu kutluyor, gelecek yaşamında nice başarılar diliyoruz.

Öğrencimizin başarısında emeği olan tüm öğretmenlerimizi gönülden kutluyoruz.