10.03.2020

Lise Öğrencilerimiz Doç. Dr. Ayşe Akalın ile Bir Araya Geldi

Humanity Sosyal Sorumluluk Kulübü Toplumsal Cinsiyet Grubu Toplumsal Cinsiyet Grubu öğrencilerimiz Kadınlar Günü öncesinde Doç. Dr. Ayşe Akalın ile bir araya gelerek toplumsal cinsiyet konusunu konuştu.

Lise Öğrencilerimiz Doç. Dr. Ayşe Akalın ile Bir Araya Geldi

Humanity Sosyal Sorumluluk Kulübü Toplumsal Cinsiyet Grubu Toplumsal Cinsiyet Grubu, İTÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Akalın’ı okulumuzda ağırladı.

Öğrencilerimiz ile bir araya gelerek 8 Mart ve toplumsal cinsiyet konusunda konuşan Ayşe Akalın, öğrencilerimizin merak ettiği soruları da yanıtladı.