09.01.2020

Öğrencilerimiz Yaşam Becerileri Seminerine Katıldı

Rehberlik Bölümümüz tarafından 11. sınıf öğrencilerimizin katılımına yönelik olarak ‘’Yaşam Becerileri’’ semineri gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz Yaşam Becerileri Seminerine Katıldı

11. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla Rehber Öğretmenimiz Mine İstanbullu tarafından düzenlenen ‘’Yaşam Becerileri’’ seminerinde öğrencilerimizin günlük sosyal yaşamlarında faydalanacakları önemli konular üzerinde duruldu.

Seminerde iletişim becerileri, çatışma çözme, kabul çizgisi, engellenme, beden dili gibi konular hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.