24.01.2023

Podcastimizin 2. Bölümü Yayında

Podcastimizin 2. bölümünde öğrencilerimizden Zeynep Sevcan Bedir ve Selin Aytar'ın seslendirmesiyle bu ayki konumuz "Analog ve dijital ses kayıt ve müzik dinleme cihazlarının tarihsel gelişimi."

Podcastimizin 2. Bölümü Yayında

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimizin her ay müzik ile ilgili bir konuyu konuştuğu podcast serimiz devam ediyor! Öğrencilerimizden Zeynep Sevcan Bedir ve Selin Aytar'ın seslendirmesiyle bu ayki konumuz "Analog ve dijital ses kayıt ve müzik dinleme cihazlarının tarihsel gelişimi."

Podcastimizi YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayınız.

Podcastimizi Spotify üzerinden dinlemek için buraya tıklayınız.