20.10.2023

12. Sınıf Öğrencilerimiz Boğaziçi Üniversitesini Gezdi

12. Sınıf Öğrencilerimiz Boğaziçi Üniversitesini Gezdi

YKS Hazırlıklarını sürdüren 12.sınıf öğrencilerimiz mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında Boğaziçi Üniversitesini gezerek üniversiteyi ve bölümleri yakından tanıma fırsatı yakaladı. Gezide öğrencilerimiz, üniversitenin bölümleri ve olanakları hakkında bilgi sahibi oldular.

Kampüs yaşantısı, kütüphane, kulüpler, fakülteler, öğrenci değişim programları hakkında bilgi alan öğrenciler, sunum sonrasında üniversiteyi gezme imkânı elde ettiler.