Cumhuriyetimizin 100. Yılında Öğrencilerimizle Anıtkabir'i Ziyaret Ettik
Lise öğrencilerimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedî istirahatgâhı olan Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedî istirahatgâhı olan Anıtkabir’i ziyaret etti. Okul Müdürümüz Serap Sarıgül Hazar, yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin de katıldığı gezide Aslanlı Yol'dan yürüyerek tören alanına geçiş yapan öğrencilerimiz, Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.
Tören sonrası Misak-ı Milli Kulesi'ne geçilerek burada Anıtkabir özel defteri, İTÜ GVO Özel Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz adına Okul Müdürümüz Serap Sarıgül Hazar tarafından imzalandı.
Kurtuluş Müzesini gezen öğrencilerimiz, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı sürecinde vermiş oldukları mücadeleyi, Milli Mücadele Hareketinin hangi koşullar altında gerçekleştirildiğini ve zor şartlar altında kazanılan zaferin izlerini bir kez daha yerinde görme imkanı yakaladı.