17.01.2023

Genç Erkek Basketbol Takımımız İstanbul Üçüncüsü Oldu

Genç A Erkek Basketbol Takımımız, Okul Sporları kapsamında gerçekleştirilen müsabakaları başarıyla tamamlayarak İstanbul 3.'sü oldu.

Genç Erkek Basketbol Takımımız İstanbul Üçüncüsü Oldu

Ekrem Elginkan Lisesi Genç A Erkek  Basketbol Takımımız, okul sporları kapsamında gerçekleştirilen İstanbul müsabakalarını başarıyla tamamlayarak İstanbul 3.'sü oldu.

Sporcu öğrencilerimiz elde ettikleri bu başarılı sonuçla Türkiye Şampiyonası grup elemelerine katılmaya hak kazandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Güngör Evren, Okul Müdürümüz Serap Sarıgül Hazar, öğretmenlerimiz ve velilerimiz de son maçlarında öğrencilerimizi yalnız bırakmadı.

Sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini kutluyor, Türkiye Şampiyonası grup eleme maçlarında başarılar diliyoruz.