23.03.2023

Lise Öğrencilerimiz Dünya Su Gününde Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin Suyun Önemine Dikkat Çekti

Lise öğrencilerimiz 22 Mart Dünya Su Gününde gerçekleştirdikleri video gösterimleri, mini konserler ve resim sergisiyle suyun önemi, kullanımı ve tasarrufuna ilişkin sorumluluk bilinciyle sürdürülebilir bir yaşam için farkındalık çalışmaları yürüttü.

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimiz 22 Mart Dünya Su Gününde hafta boyunca okulumuzda gerçekleştirdikleri video gösterimleri, mini konserler ve resim sergisiyle suyun önemi, kullanımı ve tasarrufuna ilişkin sorumluluk bilinciyle sürdürülebilir bir yaşam için farkındalık çalışmaları yürüttü.