Haberler

08.11.2023

Lise Öğrencilerimizden Lösemili Çocuklara Turuncu Destek

Humanity Sosyal Sorumluluk Engelsiz Sağlık Hakları ve Çocuk Hakları Grubu liderleri ve öğrencilerimiz, Lösemili çocukların yaşam mücadelesine destek olmak ve onların yanında olduklarını açıkça göstermek için 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık yaratmak ve lösemili çocuklara destek olmak amacıyla lösemi ile mücadelenin rengi olan turuncu renkli kıyafetler giydi, aksesuarlar kullandı, okulun farklı alanlarını turuncu ile renklendirdi.

Lise Öğrencilerimizden Lösemili Çocuklara Turuncu Destek

Ekrem Elginkan Lisesi Humanity Sosyal Sorumluluk Engelsiz Sağlık Hakları ve Çocuk Hakları Grubu liderleri ve öğrencilerimiz, Lösemili çocukların yaşam mücadelesine destek olmak ve onların yanında olduklarını açıkça göstermek için  2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık yaratmak ve lösemili çocuklara destek olmak amacıyla lösemi ile mücadelenin rengi olan turuncu renkli kıyafetler giydi, aksesuarlar kullandı, okulun farklı alanlarını turuncu ile renklendirdi.

Öğrencilerimiz, “Ben de LÖSEV'in ve Lösemili Çocukların yanındayım, turuncumla farkındayım” diyerek  lösemi konusunda toplum bilinci oluşturmak, farkındalık yaratmak ve kanserden korunma bilinci oluşturma çalışmaları gerçekleştirdi.

Ülkemizde her yıl LÖSEV'in öncülüğünde kasım ayının ilk haftası “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” olarak anılmakta ve Milli Eğitim Bakanlığınca özel haftalar kapsamına alınmaktadır. Bu kapsamda gün boyu gerçekleştirilen etkinliklere ek olarak lösemili çocukların mücadelelerine destek olmak ve farkındalığımızı artırmak için LÖSEV'den Gizem Ulutaş  tüm öğrencilerimize lösemi ve LÖSEV hakkında bir seminer yaptı.





Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat