21.04.2021

Yön Konferansımız 27 Nisan'da!

Lise öğrencilerimizin geleceklerine yön verecek isimlerin tecrübelerinden yararlanmak, dünyaya karşı olan merakını yine kendileri gibi liseli olan arkadaşları ile paylaşmak amacıyla,​ farklı sektörlerde​ alanında uzmanlaşmış isimleri ağırlayacağı 27 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Yön Konferansımız 27 Nisan'da!

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimiz tarafından ​gerçekleştirilecek olan "Yarının Öncü Nesilleri" YÖN Konferansı 27 Nisan'da çevrim içi ortamda yapılacak.

Lise öğrencilerimizin geleceklerine yön verecek isimlerin tecrübelerinden yararlanmak, dünyaya karşı olan merakını yine kendileri gibi liseli olan arkadaşları ile paylaşmak amacıyla,​ farklı sektörlerde​ alanında uzmanlaşmış isimleri ağırlayacak.

​27 Nisan'da zoom üzerinden gerçekleştirilecek konferansın amacını öğrencilerimiz şöyle özetliyor: "Zamanın hızla akıp gittiği bu dünyada kendine bir yön bulmaya çalışan birkaç kişi olarak, aklımızda oluşan soruların cevaplarını bulmaya çalışmanın bize sağladığı ilerleme gücü, konferansımızı düzenlememizin temelini oluşturdu. Aklımızda yer etmiş olan,

‘Geleceğimle ilgili doğru kararları verdiğimden nasıl emin olabilirim?’

‘Karşıma çıkacak sorunlarla nasıl başa çıkacağım?’

‘Hayallerime ulaşmak için hangi adımları atmalıyım?’

Gibi soruların cevapsız kalmasının, insanın içinde yarattığı huzursuzluk, bizi bu soruların cevabını bulmaya ve hissettiğimiz huzursuzluğa bir çözüm üretmeye teşvik etti. YÖN Ailesi olarak öncelikli amacımız bünyemize katılan her bireyin zihninde yer alan en az bir soru işaretine yanıt bulabilmek. Gelecek her ne kadar belirsizliklerle dolu olursa olsun, sizinle birlikte sorunlarımıza bir cevap bulacağımızdan eminiz.