31.05.2021

Öğrencilerimiz Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Seminerine Katılacak

Lise öğrencilerimiz, Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı, Hukuken Dikkat Edilmesi Gerekenler konulu çevrim içi seminerde Dr. Öğretim Üyesi Aysun Altunkaş ile bir araya gelecek.

Öğrencilerimiz Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Seminerine Katılacak

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimizin katılımına yönelik olarak çevrim içi ortamda 3 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan "Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı, Hukuken Dikkat Edilmesi Gerekenler" konulu çevrim içi seminerde Kadir Has Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Aysun Altunkaş'ı ağırlayacağız.

Günlük iş ve sosyal yaşantımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen internet ve sosyal medya kullanımı konusunda öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken konular, hukuken bilmeleri gerekenler hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yapılacak.