Lise Öğrencilerimizden Görme Engelliler İçin Sesli Kütüphane

Ekrem Elginkan Lisesi Humanity Engelli Sağlık Grubu öğrencilerimiz görme engelli arkadaşları için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sesli Kütüphanesi ile iş birliği yaparak “Kitaplara Ses Verelim” isimli bir sosyal sorumluluk projesi hazırladı.

Lise Öğrencilerimizden Görme Engelliler İçin Sesli Kütüphane

Öğrencilerimiz yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi:

Kitap okumak hayatımızın çok önemli bir parçası ve biz buna herkesin erişmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu sebeple İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sesli Kütüphane ile işbirliği yaparak “Kitaplara Ses Verelim” adlı projeyi hazırladık.

Bu proje, görme engelli arkadaşlarımızın sesli kitaplar aracılığıyla daha fazla kitaba ulaşmasını sağlayacak. Projeye katılan gönüllü veli ve öğrenciler belli bir takvime göre  İBB'nin Eyüp'teki kütüphanesinde kitap seslendireceklerdir. Proje için İBB sesli kütüphane tarafından Covid-19 önlemleri alınmıştır. Bize destek olmak isteyen arkadaşlarımızı ve velilerimizi sesli kütüphaneye kitap okumaya davet ediyoruz.

Öğrencilerimizin projesine destek olmak isteyen tüm veli ve öğrencilerimiz 26 Mart Cuma gününe kadar okul yönetimine başvurabilecek.

Tüm duyurular