10.03.2021

Tarımın Geleceği ve Sürdürülebilir Tarımı Konuşacağız

Sürdürülebilirlik Eğitimlerinin ilki olan ve Cavit Çınar'ın sunumuyla çevrim içi ortamda gerçekleştirilecek "Tarımın Geleceği ve Sürdürülebilir Tarım" konulu webinarı 16 Mart Salı saat 10.10'da!

Tarımın Geleceği ve Sürdürülebilir Tarımı Konuşacağız

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimize yönelik olarak başlatılan Sürdürülebilirlik Eğitimlerinin ilki olan  "Tarımın Geleceği ve Sürdürülebilir Tarım" konulu webinarı  çevrim içi ortamda 16 Mart Salı günü Cavit Çınar ile gerçekleştiriyoruz.

Lise öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla zoomda gerçekleştirilecek olan "Tarımın Geleceği ve Sürdürülebilir Tarım" seminerinde dünyanın en büyük 5 sorunu, hava kirliliği ve iklim değişikliği, su kaynaklarının kullanımı ve topraksız tarımın neden gerekli olduğu konuları konuşulacak.

Sürdürülebilirlik, çevre, ekosistem ve kaynakların doğru kullanımı üzerine yıl boyunca gerçekleştirilecek olan Sürdürülebilirlik Eğitimleri ile öğencilerimizin farkındalıklarını yükselterek yaşamlarına yansıtabilmesi amaçlanıyor.