Humanity İnsan Hakları Grubu Öğrencilerimiz Çorbada Tuzun Olsun Çalışmasına Katıldı
Humanity İnsan Hakları Grubu öğrencilerimiz, geçtiğimiz yıl başladıkları “Çorbada Tuzun Olsun” Derneği ile birlikte evsizlere yemek dağıtım etkinliğinde görev almaya devam ediyor.
Ekrem Elginkan Lisesi Humanity İnsan Hakları Grubu öğrencilerimiz, geçtiğimiz yıl başladıkları “Çorbada Tuzun Olsun” Derneği ile birlikte evsizlere yemek dağıtım etkinliğinde görev almaya devam ediyor.
Öğrencilerimiz, Çorbada Tuzun Olsun derneğinin uzun yıllardır sürdürdüğü yemek dağıtım etkinliğine katılarak evsizlik konusunda farkındalık yaratmak ve destek sağlamayı amaçlıyor. -
Humanity İnsan Hakları Grubu öğrencilerimiz, Cihangir’deki birimde yemeklerin hazırlanması, paketlenmesi ve AKM önündeki dağıtım noktasında evsizlere sıcak yemek dağıtımı görevlerini üstlendi.
Evsiz bireylerle iletişim kurarak ihtiyaçlarını dinleyen gönüllüler, etkinlik sonrası temizlik çalışmalarına da katıldı.
Bu etkinlikle birlikte öğrencilerimiz, empati ve dayanışma duygularını güçlendirerek toplumu evsizlik konusunda bilinçlendirmeye yöndelik farkındalık kazandı.