15.01.2020

Okulumuzda "Bir Kelime Bir İşlem" Yarışması Yaptık

Matematik ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümünün iş birliğiyle bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz ‘‘Bir Kelime Bir İşlem’’ yarışması, hazırlık ve 9.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda gerçekleştirildi.

Okulumuzda

Dörder kişilik iki takım halinde yarışan öğrencilerimiz, grup olarak cevapladıkları işlem ve kelime sorularının ardından düello yaptılar. Düello etabının sonunda Mahya Su Aydın, Ela Sayar, Efe Eryürük ve Oğuz Küçük’ten oluşan ‘‘Fantastik Dörtlü’’ ekibi ikinci olurken, Onur Kaan Genç, Hüseyin Ateş Balsoy, Ayşe Pelin Karacak ve Kerem Akar’dan oluşan ‘‘Minatör’’ takımı ise yarışmayı birinci tamamladı.

İnteraktif hale getirdiğimiz yarışmamızın son bölümünde ise düello yapmak isteyen öğrencilerimizi sahneye davet ettik. Seyircilerimizin arasından seçtiğimiz öğrencilerimiz Tuna Demir Özkan ve Duru Akbayır düelloların kazananı oldular.

Yarışmamızın sonunda Müdür Yardımcısı Özlem Türkarslan tarafından düellolarda kazanan öğrencilerimize ve birinci olan takımımıza ödülleri takdim edildi.