26.03.2022

Öğrencimiz Osman Emin Meydancı Buz Hokeyinde Türkiye Şampiyonu Oldu

Ekrem Elginkan Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Osman Emin Meydancı oyuncusu olduğu Buzadam GSK takımı İBB Spor Kulübü ile oynadığı Buz Hokeyi İntercity Süper Lig final serilerini galip tamamlayarak 2021-2022 sezonu Türkiye Buz Hokeyi şampiyonu oldu.

Öğrencimiz Osman Emin Meydancı Buz Hokeyinde Türkiye Şampiyonu Oldu

Elde ettikleri bu şampiyonlukla sporcu öğrencimiz Osman Emin Meydancı ve takımı İspanya’da düzenlenecek olan Continental Cup’ta ülkemizi temsil edecekler.

Sporcu öğrencimizi, takım arkadaşlarını, antrenörlerini, ailelerini ve zorlu bir süreçte sporcu öğrencimizi her anlamda destekleyen öğretmenlerimizi kutluyor, Continental Cup’ta gönülden başarılar diliyoruz.

Öğrencimiz Osman Emin Meydancı'nın milli formayla mücadele ettiği Buz Hokeyi Milli Takımımız U20 Avrasya Buz Hokeyi Şampiyonası'ndan gümüş madalya ile dönmüştü.