24.06.2024

2024 Mezunlarımızı Geleceklerine Gururla Uğurladık

2024 Mezunlarımızı Geleceklerine Gururla Uğurladık

Özel Ekrem Elginkan Lisesi 12. sınıf öğrencilerimiz, hayalini kurdukları üniversite yaşamlarına bir adım daha yaklaştıkları mezuniyet töreni için son kez sahnedeydi!

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenimizde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Kazancı, Genel Müdürümüz Nevzat Özkök, Yönetim Kurulu Eski Başkanımız Prof. Dr. Güngör Evren, Okul Müdürlerimiz, Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz 2024 mezunlarımızı yalnız bırakmadı.

Mezunlarımızın hayatında iz bırakacak, geriye dönüp baktıklarında gururla hatırlayacakları bu anlamlı törenin açılış konuşmasını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda velimiz Ekrem İmamoğlu yaptı. Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Kazancı ve Okul Müdürümüz Serap Sarıgül Hazar da mezunlarımıza veda konuşması yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından okulumuzu birincilikle bitiren Uygar Hayzaran'a, ikincilikle bitiren Ayşegül Cemre Bayır'a ve üçüncülükle bitiren Meryem Bilgici'ye plaketleri takdim edildi.

Plaket töreni sonrası okul birincimiz Uygar Hayzaran yaptığı duygu yüklü konuşma sonrası mezuniyet kütüğüne adının yazılı olduğu plakayı çaktı. Okul Aile Birliği yöneticilerimiz, okulumuzu dereceyle bitiren öğrencilerimiz için hazırladıkları hediyelerini sundu.

Bayrak ve flama devir teslim töreninde İTÜ GVO'lu olmanın onuru ve ayrıcalığını yaşayan 12. sınıf öğrencilerimiz Ayşegül Cemre Bayır ve Kaan Hoşkan, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı ve okulumuzun flâmasını 11.sınıf öğrencilerimiz adına arkadaşları Duru Bağcıer ve Ahmet Mert Çakır'a teslim etti.

Konuşmaların ve flama devir teslim töreninin ardından öğrencilerimiz mezuniyet plaketlerini ve diplomalarını öğretmenlerinden aldı.  Tören sonunda öğrencilerimiz kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Sevgili 2024 mezunlarımız, iyi insan olun, iyi yaşayın, başarılı ve mutlu olun. Atatürk ilkeleriyle aydınlanan yolunuz hep açık olsun.